De blits maken en zelf je petjes bedrukken

2 min gelezen

Vandaag een bericht over een nieuwe speler die ik ontdekte op de markt, voor mij nieuw althans. Maxilia heeft namelijk inmiddels al zo’n zestig verschillende dochterbedrijven en gaat al een poosje mee. Mijn ontdekking betrof een dezer dochterbedrijven, te weten Max Caps, alwaar je petjes bedrukken kunt. 

89

Aspiraties om zelf ontwerper te worden?

Nou vind ik dit zelf een bijzonder goed idee, zeker in het kader van het uitdrukken van je eigen lifestyle. Immers, wat is er origineler dan met je eigen ontwerp op je hoofd rond te lopen. Vergeet ook niet de promotie die het biedt als ándere mensen met jouw petjes rondlopen. Hetgeen het meest in het zicht springt namelijk, is natuurlijk wel een opvallend hoofddeksel. Als je creatief bent en je interesse hebt in het ontwikkelen van een eigen modelijn, weet dan ook dat Maxilia een ander dochterbedrijf heeft waar je linnen tassen kunt bedrukken. Petten (en ook mutsen) en linnen tasjes zijn in de hipster scene bijzonder aantrekkelijke items natuurlijk – en je vindt er een gegarandeerd publiek mee.

95

Het fijne van deze petjes bedrukken bij Max Caps is natuurlijk wel dat je dit ook in een kleinere oplage kunt laten doen – zónder dat het krankzinnig duur wordt overigens. Dat zorgt ervoor dat je ook nog even kunt experimenteren met de mogelijkheden en je het een en ander kunt uitproberen (dus zonder dat je direct met duizend petjes zit waar je maar niet vanaf komt). Voor degene met aspiraties op dit terrein moet dit een bijzonder interessant artikel zijn geweest, nietwaar? Laat je reacties vooral achter, ik ben benieuwd naar je input – of misschien wel je uiteindelijke ontwerp, laat vooral een foto achter! En meet jezelf – én anderen – vooral een hippe lifestyle aan!

210