Nog nooit weggeweest uit de collectie

2 min gelezen
panterprint tassen

Een tas met panterprint is altijd al een populaire tas geweest, voorheen werden de tassen al veel verkocht en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Panterprint tassen zijn leuk omdat je ze overal bij kunt dragen, welke outfit je ook aan hebt of wat je ook draagt. Je vindt altijd wel een leuke combinatie om de tas te kunnen dragen, van zachte kleuren tot felle kleuren als je wat meer op wilt vallen. Ook deze prachtige tassen zijn allemaal gemaakt van leer wat over is van andere productieprocessen.

panterprint tassen

Zorg dat je tas eruit springt

Verschillende combinaties met je outfit maken het mogelijk dat de tas er helemaal uitspringt, vind je felle kleuren mooi bij de panterprint tassen dan is een outfit met mooie zachte kleuren een aanrader. Welke tas je ook draagt je valt altijd op in positieve zin, en bang te zijn dat een ander ook een zelfde tasje heeft hoef je zeker niet te zijn. Kies je voor een klein model, of vind het model wat iets groter is met extra vakken en een ritsvak aan de binnenkant mooi. Voor iedereen is er wel een geschikt model te vinden.

Opvallend omdat er maar een van is

Je zult misschien denken waarom kan ik van de panterprint tassen niet twee dezelfde tassen bestellen? Het leer wat is gebruikt zijn leerstukken die over waren van andere producten, door ze te gebruiken voor het produceren van onze tassen, komen ze niet op de vuilstort terecht. Het grote voordeel is hierbij ook dat je altijd een unieke tas hebt, je hebt de garantie dat je nooit iemand tegenkomt met dezelfde tas.