Imania.nl voor goede Sony accessoires

Een vriend vroeg of ik zijn Sony Xperia S telefoon wou hebben. Hij had namelijk wat problemen met de accu, en daarom had hij een nieuwe aangeschaft. Ik vond het altijd al een prachtding, en ik zou hem zeker niet om zo’n reden hebben weggedaan. “Weet je het zeker?” vroeg ik. Mijn vriend wist het zeker, want zijn telefoon liep al binnen een halve dag leeg. Dat schoot niet op. Diezelfde avond zocht ik op Sony accessoires, en zo kwam ik terecht op de website van Imania.nl.

79_1 77_1 76_1
Een kwalitatief hoogwaardige accu

Ik hoefde niet lang te klikken, want ik vond direct de juiste replacement batterij waar ik naar op zoek was. Was dat even handig, was ik op zoek naar iets heel specifieks en ik liep er zo tegenaan! Diezelfde dag nog heb ik een bestelling gedaan. De prijzen vielen enorm mee; voor een nieuwe batterij was ik nog geen acht euro kwijt. Geen hoog bedrag als je je bedenkt dat je telefoon er misschien mee gered kan zijn. Ook qua leveringstijd ben ik zeer tevreden, want de volgende dag stond de postbezorger al voor de deur. Ik kon niet wachten om mijn ‘nieuwe’ telefoon open te maken, want ik was heel benieuwd of dat nu verschil zou maken. En ja hoor, mijn Sony Xperia S is weer als nieuw! ’s Avonds leg ik hem aan de lader en dan kan hij er zo weer twee dagen tegen. Als mijn vriend dat had geweten…

Geef een reactie