Voor neurofeedback moet je hier zijn!

1 min gelezen

brein3Het hebben van ADHD is erg vervelend. Ik heb hier mogelijk een oplossing voor gevonden. Een oplossing die er voor zorgt dat het kind rustiger wordt. Dit is in de eerste plaats erg fijn voor het kind zelf maar ook voor de omgeving van het kind. Ik ga het vandaag hebben over neurofeedback omdat dit mijn neefje echt geholpen heeft.

Mijn neefje is nog erg jong. Hij zit op de basisschool en mijn oom en tante krijgen regelmatig klachten over hem. Hij is erg druk in de klas en pas geleden moesten mijn oom en tante op gesprek komen. Hier kregen ze te horen dat het gedrag van mijn neefje als erg storend gezien werd. Op school wisten ze ook wel dat hij hier vrij weinig aan kan doen vanwege zijn ADHD maar zijn ouders zouden hem wel kunnen helpen door er meer op te letten.

neuroErg handig die hulp!

Mijn oom en tante schrokken best wel van dit gesprek. Ze wisten al dat hun zoon erg druk is maar dit hadden ze niet verwacht. Om tot een oplossing te komen zijn ze het internet opgegaan. Op het internet hoopte ze mensen tegen te komen die hetzelfde probleem hadden met hun kind. Na lang gezocht te hebben kwamen ze uit op de website van Breingoed.

feedbackDit bedrijf geeft trainingen die ervoor zorgen dat kinderen rustiger worden. Mijn neefje gaat er nu al een tijdje naartoe en dat begint nu al zijn vruchten af te werpen