Erg fijn, die goede tandenservice!

1 min gelezen
Tandenservice

TandenserviceHet hebben van een goede tandarts vind ik erg belangrijk, daarom heb ik tandenservice Utrecht als tandarts. Ik vind het erg belangrijk om een goede tandarts te hebben omdat ik bij mijn vorige ontevreden weg ben gegaan. Mijn vorige tandarts had het altijd te druk, er waren enorme wachtrijen en buiten dat deed hij zijn werk ook niet goed. Ik heb bijvoorbeeld erg lang rondgelopen met pijn in mijn kies omdat er niet goed gevuld werd. Dit was natuurlijk erg vervelend, daarom ben ik toen der tijd meteen opzoek gegaan naar een nieuwe tandarts, ik hoorde van veel mensen om mij heen dat tandenservice Utrecht goed werk verricht, daarom heb ik meteen contact opgenomen met deze praktijk. Na een fijne eerst afspraak wist ik meteen dat ik bij dit bedrijf moest zijn.

Een wereld van verschil!serviceTanden

Sinds ik naar deze tandarts ga heb ik geen last meer van lange wachtrijen, en slechte vullingen. Pas geleden is mijn zoontje op het schoolplein gevallen, er is toen een stuk van zijn tand afgebroken. We wilden natuurlijk dat dit meteen geregeld zou worden, daarom hebben we de tandarts meteen opgebeld. We konden meteen bij hem terecht en inmiddels is het gebit van mijn zoontje helemaal op orde. Dit is een wereld van verschil vergeleken met mijn vorige tandarts, we zijn dan ook erg tevreden, daarom wilde ik dit maar al te graag met jullie delen. Ook opzoek naar een goede tandarts? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer informatie.