Geniet van een heerlijke vakantie op mini camping Brabant

1 min gelezen

Camping de Gijzel is een mini camping Brabant in het gezellige Helvoirt. De camping ligt in een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Je vindt hier mooie natuurparken, gezellige steden en de bekende attractieparken De Beekse Bergen en de Efteling. Op onze mini camping Brabant geniet je dan ook van een heerlijke en onbezorgde vakantie, zonder dat je hier uren voor hoeft te rijden.

Geschikt voor gezinnen en senioren

Onze mini camping Brabant staat bekend om de Brabantse gastvrijheid en is geschikt voor gezinnen en senioren. Er is van alles te doen. Zo wordt er regelmatig een workshop, gezamenlijke barbecue of jeu de boules toernooi georganiseerd. Kinderen kunnen lekker spelen in de speelweide of knuffelen met dieren in de dierweide. Op onze mini camping Brabant beleven je kinderen dan ook een geweldige tijd.

Honden zijn welkom

Op onze comfortabele mini camping Brabant hebben we zelfs aan je huisdier gedacht. Honden zijn welkom op de camping. Je mag je trouwe viervoeter dus gewoon meenemen. Wil je een dagje weg en kan je hond niet mee? Dan passen wij graag op je huisdier.

Benieuwd naar onze mini camping Brabant?

Camping de Gijzel beschikt over diverse faciliteiten die voldoen aan de hoogste eisen van onze kampeerders. Zo is het sanitair is altijd schoon. Bovendien beschikt de camping over een wasmachine, droger, strijkgelegenheid en een overkapte afwasplaats met warm en koud water. Benieuwd naar onze mini camping Brabant? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.