Geen pret zonder zwembad

2 min gelezen

Op vakantie naar de camping, veel mensen denken dan aan een koud zwembad wat opgewarmd moet worden door een aantal spaarzame warme dagen. De Leistert is een camping met zwembad, en dan een echt zwembad wat verwarmd is. Een buiten golfslagbad waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Geen koude rillingen meer als je een duik neemt in het verwarmde bad. Bij slecht weer is er ook nog het subtropisch zwemparadijs, hier heb je meer dan genoeg mogelijkheden om je eigen te vermaken.

Camping met zwembad

Subtropisch zwemparadijs voor jong en oud

Jong en oud kunnen zich uitleven in het prachtige subtropisch zwemparadijs. Wanneer we het hebben over een camping met zwembad bedoelen we ook een zwembad, heerlijk warme bubbelbaden, een stroomversnelling waar ook kinderen vanaf kunnen gaan. Kinderglijbanen en een familieglijbaan, waterspeeltoestel, voor de allerkleinsten een peuter en kleuterbad met speeltoestellen. Van al dat zwemmen krijg je honger die je kunt stillen in de snack en drank corner. Je vakantie wordt onvergetelijk bij de Leistert.

Camping met zwembad

Roeivijver met strand

Bij zonnig en warm weer kun je bij de roeivijver aan het strand liggen, het enige wat je hoeft te doen is je handdoek mee te nemen en te genieten. Maar bij slecht weer wordt er ook meer dan voldoende georganiseerd door het animatieteam. Of de overdekte plaza, hier kun je bowlen en de kinderen kunnen spelen in de indoor jungle of een van de andere speeltoestellen. In een van de restaurants kun je uitgebreid lunchen of dineren, maar een snelle snack bij de snackbar is uiteraard ook mogelijk. Alles voor een geslaagde vakantie is aanwezig op dit geweldige vakantiepark in Limburg.