Zo creëer je unieke muren

2 min gelezen

Een van de belangrijkste dingen in huis zijn de muren. Ze vallen op en je kijkt er de hele dag naar wanneer je thuis bent. Daarom is het belangrijk dat ze er mooi uitzien. Kijk eens bij Beton cire kleuren. Je kunt hier een mooie kleur kiezen die past bij de rest van je interieur. Wanneer je denkt aan het upgraden van je muren denk je misschien ik gooi er een lik verf op en klaar. Maar je kunt zoveel meer doen om je muren mooier en sfeervoller te maken. In dit artikel gaan we daar dieper op in. Lees dus snel verder.

De beste oplossing voor de mooiste muren

Je kunt natuurlijk beginnen met het verven van de muren. Een natuur sfeer is natuurlijk erg rustgevend dus je zou daarvoor kunnen kiezen. Of maak gebruik van Betonlook verf. Wanneer je dit hebt gedaan is het tijd om allerlei leuke dingen toe te voegen. Allereerst kun je beginnen met het ophangen van een paar leuke rekjes. Deze zijn bedoeld om fotos in de plaatsen. Het staat erg leuk en creatief. Hierna kun je plankjes installeren. Deze zijn ideaal want je kunt er van alles op kwijt. Het ligt aan je persoonlijke voorkeur, maar denk bijvoorbeeld eens aan een paar cactussen of mooie beeldjes.

De finishing touch voor je sfeervolle huis

Wanneer je klaar bent met het aanbrengen van verf, Kalkverf en accessoires is het tijd voor de finishing touch. Je zou van een muur een greenwall kunnen maken. Misschien heb je hier nog nooit van gehoord maar het is eigenlijk heel simpel. Het is een met veel planten begroeide muur. Je hoeft dit natuurlijk niet zelf in elkaar te zetten, dit kun je gelukkig laten doen. Je kunt bij sommige organisaties aangeven wat voor planten je wilt zodat je je favoriete planten aan de muur hebt hangen. Een muur als dit geeft onwijs veel sfeer en het ziet er erg mooi uit. Het geeft je huis gelijk een bijzondere en serene ´vibe´.