Vanaf hoeveel weken puppycursus nemen?

2 min gelezen

Het is een normaal om je af te vragen vanaf hoeveel weken puppycursus slim is om te nemen! Bij Tinki de nummer 1 hondenschool van Nederland,  hebben ze onder 10.000 hondeneigenaren een ruim onderzoek gedaan. Zo zijn ze erachter gekomen dat in de eerste 180 dagen van een puppy de opvoeding het allerbelangrijkst is. Hier vormen ze de meeste trauma’s en gedragsproblemen door een verkeerde manier van opvoeden. Dit wordt vooral positief of negatief beïnvloed door het baasje zelf. Zo kies jij voor het beste voor jouw hond en jou zelf.

Vanaf hoeveel weken puppycursus in huis nemen is vaak afhankelijk, het is het beste om hem al in huis te nemen, voordat de puppy er is. Zo kan je alvast goed voorbereiden en heb je al genoeg kennis en vaardigheden wanneer de puppy in huis komt. Zo kan je meteen aan de slag. Het kan ook wanneer je puppy nét in huis is genomen, dan zijn de eerste 180 dagen het beste om de puppycursus te gebruiken.

7 problemen bij opvoeding puppy  

Bij het onderzoek onder de 10.000 hondeneigenaren is er vastgesteld dat er steeds 7 dezelfde problemen terug kwamen. Dit hebben de honden experts vooral meegenomen met het creëren van de puppycursus. Met deze training “ de eerste 180 dagen met je puppy in huis” ga je die sowieso voorkomen. Daarnaast staan al hun kennis, vaardigheden en oefeningen is die nodig zijn om de eerste 6 maanden makkelijk door te komen met je puppy.

Wat zijn precies de 7 uitdagingen bij het opvoeden van een puppy?

  1. De puppy zindelijk maken. Met de puppy training kan dat al in 3 dagen.
  2. Leren dat een bench een veilige plek is. .
  3. Het afleren van bijten aan spullen en lichaam.
  4. Het afleren van de stress bij een puppy door het alleen zijn.
  5. Het voorkomen van slapeloze nachten samen met de puppy.
  6. Het leren van basiscommando’s aan de puppy, zoals zit, blijf en af.
  7. Het leren aan de riem lopen en veilig uit te laten.

Dit lijkt makkelijk, maar dat is het zonder hulp dus echt niet. Bij Tinki willen we graag het beste voor de hond en raden je daarom zeker aan om de puppycursus in huis te nemen in de eerste 180 dagen!

Extra’s

Als u een pakket neemt van de puppy training bij Tinki krijg je nu vele extra’s. Hier zit bij kortingen, 10 puppy boeken, stappenplannen en antwoorden op alle vragen die kunnen komen in de eerste 180 dagen en levenslang toegang. Door ook nog je twijfel weg te nemen hebben we een garantie van 100%. Wanneer u de puppy training niks vindt, krijg je jouw geld terug. Dus het is zeker het proberen waard.

Maak het opvoeden nog leuker en haal de puppy training in huis. Zo kan je op elk moment van de dag zelf bepalen om uw puppy oefeningen en vaardigheden aan te leren. Dit komt doordat je op alle smartphones, tablets en laptops de online cursus erbij kan halen. Dus haal hem nu al in huis!