Placemats: de trend die terug is van weggeweest

1 min gelezen
placemats

Er zijn van die trends die je nog kent van vroeger maar die even helemaal zijn verdwenen. Zoals tuinbroeken, houten meubels en ook placemats. Die laatste is grappig genoeg precies nu een comeback aan het maken. Placemats zijn helemaal terug van weggeweest. En dat is niet zo gek.

Divers assortiment

Waarom placemats?

Het is gewoon slim om een product aan te schaffen om je tafel mee te beschermen. Zeker wanneer je kinderen in huis hebt en toch graag die mooie nieuwe tafel wil beschermen dan is het absoluut aan te raden. Je wil immers niet dat er een volle bak soep overheen gaat, of een stift tijdens het kleuren van een kleurplaat ontsnapt. Dan is je tafel meteen naar de kloppen. Bescherm daarom die mooie nieuwe tafel met placemats. Je hebt ze in allerlei soorten en maten.

Niet alleen voor kinderen

Veel mensen hebben bij placemats de associatie met vrolijke gekleurde tekeningen van dieren of tekenfilmhelden. Die placemats zijn voor kinderen gemaakt en dat is hoeveel mensen ze kennen. Maar er is zoveel meer mogelijk met placemats! 

Verschillende kleuren

Natuurlijke materialen

Een heel populaire placemat dit seizoen is de placemat van bamboe. Deze producten zijn duurzaam, makkelijk schoon te houden en ze passen bovendien in veel soorten inrichtingen. De bamboe placemats zijn chique maar ook een beetje stoer en vintage. Wil je liever iets anders? Je kunt ook kiezen voor een placemat van katoen. Dit staat heel leuk in een landelijke inrichting met veel lieflijke accenten.