Opleiding Office Manager is te volgen bij Fabius opleidingen

1 min gelezen

Bij Fabius opleidingen kun je opleidingen volgen voor een deeltijd, bijvoorbeeld opleiding Office Manager. Bij Fabius kun je namelijk opleidingen volgen voor 1 avond of ochtend in de week en dat op ruim 50 locaties in Nederland. Er zijn nog meer voordelen aan Fabius opleidingen:
– klassikaal les en daardoor ook persoonlijke benadering
– kleine klassen en daarom heb je veel aandacht van de docenten
– betere positie op de arbeidsmarkt door de kennis die je verbeterd
– kwalitatief goede opleidingen voor een niet al te hoge prijs

Over de opleiding Office Manager

Office managers verrichten administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor goed te laten lopen. Dit leer je bij opleiding Office Manager. Als ofice manager, kun je eigenlijk bij alle branches wel terecht. Daarnaast is het ook nog een veel gevraagde functie. De opleiding Office Manager bestaat uit twee onderdelen, de opleiding Administratief Medewerker en vervolgens de Vervolgopleiding Office Manager. Dit betekent dat je bij Fabius na de opleiding Office Manager beschikt over twee waardevolle diploma’s, dit geeft kansen op de arbeidsmarkt. De opleiding bestaat uit 45 lessen van drie uur en klassikaal les.

Mijn eigen ervaring

Ik ben een ervaring rijker en dat komt doordat ik de opleiding Office Manager ben gaan volgen op Fabius. Het gaf veel voordelen mee en dat is erg prettig. Ik adviseer andere mensen dit bedrijf ook te benaderen, want ik weet zeker dat je een super tijd gaat beleven. Maar het belangrijkste; ik weet zeker dat je veel gaat leren.