G4s weet alles van EHBO af, cursus wat levensreddend is!

2 min gelezen
Veiligheidstraining

G4sDankzij G4s weet ik in ieder geval maar al te goed hoe dat ik EHBO moet én kan toepassen. Voor enkele weken terug zag ik hoe dat een kind bijna stikte in een snoepje. Op dat moment stond ik genageld op de grond. Dit omdat ik gewoon niet wist wat ik moest doen en dat vond ik vreselijk!  Gelukkig wist de vader van dit jongetje wel hoe dat hij moest handelen en het snoepje was er vrij snel uit. Bij thuiskomst had ik het erover met mijn partner. Hij vertelde mij ook dat als ik graag wil weten hoe dat je moet handelen, dat ik dan een cursus moet volgen. EHBO cursus volgen was dan ook het beste voor mij. Natuurlijk is dat erg interessant om te volgen, maar waar is dit uberhaupt mogelijk?

Gezocht op het internet naar G4s!

BHV op het werk

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van G4s. Dit bedrijf is gevestigd door het hele land. Wel zo prettig om te weten dat er vast en zeker een cursus in jouw omgeving wordt gegeven. De kosten die zij hanteren zijn ook erg aan de lage kant. Bovendien kon ik diezelfde week nog meedoen aan een cursus bij ons in de stad. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijzelf in te gaan schrijven. Nog geen uur later had ik de bevestiging in mijn mail al ontvangen en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het zover was. Bij aankomst voor de cursus merkte ik aan mijzelf dat ik nogal zenuwachtig was. Wat hier de precieze reden van was weet ik niet, wat ik wel weet is dat het een ongelooflijk goede cursus is geweest. Alles werd erg goed en duidelijk uitgelegd bij mij.