Je wilt een bakfiets kopen?

1 min gelezen

Een bakfiets kopen is nu eenmaal iets wat je niet dagelijks gaat doen. Begrijpelijk dat je er dan eerst goed voor gaat zitten alvorens je besluit tot koop. Voordat je definitief de keuze hebt gemaakt duurt het nog wel even. Al moet ik zeggen dat het lastiger is als dat je verwacht. Althans, ik ging er zelf ook vanuit dat ik het even snel kon bestellen en dan klaar. Maar toen ik op de website van Dolly-bakfiets.nl kwam werd het voor mij wel anders. Ik had namelijk niet verwacht dat er zoveel kleuren te vinden is.

Natuurlijk heb ik diverse kleuren waar ik mijn voorkeur aan geef. Echter werd het lastig omdat al deze kleuren gewoonweg mogelijk waren! Hierdoor heb ik het even laten varen zodat ik er eens goed over na kon denken. Uiteindelijk was het voor mij duidelijk dat de blauwe kleur het beste was voor mij. Zelf heb ik in huis ook vrijwel alles in het blauw en dan past deze fiets er perfect bij.

Terug gekeerd naar de website om de bakfiets te kopen

Uiteindelijk ben ik weer naar de website teruggekeerd om de bestelling definitief door te voeren. Binnen een paar minuten had ik al een bevestiging in mijn mail mogen ontvangen. Nu hoef ik gelukkig alleen nog maar twee dagen te wachten totdat zij het komen leveren, maar ik heb er ontzettend veel zin in!