In Gold We Trust

2 min gelezen

Twee broers, broederliefde en warmte. Meer was er niet nodig voor dit goud cadeau. In 2012 lanceerden ze de kledinglijn “In Gold We Trust”. Wat nu, anno 2021, is uitgegroeid tot een populaire kledinglijn. De naam van verwijst naar een modeshow uit Nederland, die het thema ‘Gouden Eeuw’ draagt. Vele bekende Nederlanders lopen te stralen in kledij van deze twee broers. Je kan er t-shirts, vesten én zelfs hoodies aankopen. Jazeker, je leest het goed. Hoodies! Je kent ze wel, die comfortabele, warme kledingstukken die vaak gestolen worden door jouw partner. En dat, te krijgen bij In Gold We Trust.

In Gold We Trust hoodie

De In Gold We Trust hoodie is de ideale hoodie voor jou. De kledinglijn is erop gebaseerd om jou te laten stralen op de straten, in cafés en in discotheken. Wanneer je deze hoodie draagt, zal je snel wat hartjes kunnen veroveren. Daar mag je op rekenen.

Op élk familiefeest zal je wel het compliment krijgen: “wauw, mooie trui!”. Ook op een eerste date is deze In Gold We Trust hoodie zeker een pluspunt! En niet alleen voor anderen, ook voor jezelf is deze hoodie ideaal. Hij is warm, comfortabel en ruim genoeg. Daarbij is er ook een ruimschoots aanbod aan diverse hoodies. Er is voor elk wat wils. Zo kan je deze cadeau doen aan jouw mama, papa, broer, zus, tante, nonkel, partner,…

Vertrouw op goud

Je hoeft geen goudmijn te hebben om de In Gold We Trust hoodie aan te kopen. Bekijk het eerder als een vertrouwen in de kledinglijn van de twee broers. Het goud is dé kledinglijn, niet jouw portemonnee. Daar zorgen de broers zeker voor. Een gouden kledinglijn, gecreëerd door mensen met een hart van goud. Meer heb je toch niet nodig?