Haarverzorging is belangrijk

2 min gelezen
logo

kapsalonAfgelopen maand ben ik verhuist naar Leiden. Voorheen woonde ik in Utrecht en daar had ik mijn vaste kapper. Helaas kan ik mijn kapper niet meenemen, dus ben ik opzoek gegaan naar een goede kapper in de buurt. Toen ik onder Haarverzorging keek, kwam ik een aantal website tegen in de buurt. Na een aantal website te hebben bekeken kom ik terecht op de website van kapper-in-leiden.nl. De website ziet er fantastisch uit. Alles is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Daarnaast kan je ook op de foto’s zien dat alles er nieuw en hygiënisch uitziet. Persoonlijk hecht ik daar veel waarde aan, dus top!

Afspraak gemaaktherenkapper

Op de website staat het telefoonnummer vermeld, waar ik vervolgens heen heb gebeld. Telefonisch werd ik erg professioneel te woord gestaan. Aangezien ik snel naar de kapper moest, kon ik dezelfde dag al langskomen. Tijdens mijn eerste knipbeurt kon ik goed zien dat ze haar diploma’s wel gehaald heeft. Ze knipte erg secuur! Het is in mijn ogen daarom ook echt een aanrader om voor je Haarverzorging naar de kapper in leiden te gaan. Tijdens je knipbeurt krijg je een lekkere kop koffie en als je een afspraak maakt wordt je direct geholpen. Ik ben daarom ook zeker van plan om hier vaker heen te gaan. Het bedrijf heeft namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil ik nog meer? Bekijk daarom de website voor meer informatie en laat je verrassen. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail.

Meer berichten