Dameskapper Breda is de beste!

2 min gelezen

2 Dameskapper Breda het onderwerp van vandaag. Bijna in elke stad heb je wel honderden kappers dit maakt de keuze daarom niet gemakkelijk maar als je voor kwaliteit gaat ben je hier goed. Zelf ging ik naar veel verschillende kappers en dan deden ze het altijd maar op de gok. Soms lukt het goed maar vaak raffelen ze het af. Ik heb helaas ook zeer moeilijk haar om te laten knippen. Ik moet dan zeker een goede kapper hebben anders lijkt het op het eind nergens op. De afgelopen keren was ik echt zeer ontevreden over hoe mijn haren waren geknipt. Vandaar dat ik de keuze maakte om eens opzoek te gaan naar een goede kapper. Vandaar dat ik dus een beetje rond ging vragen of iemand een goede kapper wist.

Zo ging ik op het internet kijken.3

Aangezien niemand in mijn omgeving er een wist ben ik op het internet gaan kijken. Zodoende kwam ik terecht op de website van Dameskapper Breda. Ik zelf woon in de buurt van Breda dus dit was erg makkelijk. Na het lezen van deze recensies nam ik dan ook het besluit om een bezoekje te brengen aan deze kapper!

Hele fijne service4

 

Ik liep naar de zaak toe die op een hele mooie locatie lag met grote voorramen waardoor je je meteen alles kon zien. In mijn optiek zag het er heel netjes uit en professioneel. Vandaar dat ik hier naar binnen ging en mijn haar liet doen. Na afloop was ik zoals ik al verwachten echt heel erg tevreden!

Meer berichten