Goed geholpen door Autoschade Direkt

2 min gelezen

Autoschade Direkt in Den Haag heeft mij uitstekend geholpen vorige week. Daar stond ik dan.. met pech op straat. Tijdens het uitparkeren nadat ik bij een klant was geweest in Den Haag, raakte ik per ongeluk het paaltje. En niet zo een beetje ook. Ik kon de krassen op mijn bumper zien zitten en dat is natuurlijk niet netjes om mee aan te komen bij klanten dus ik wilde het graag snel opgelost hebben en belde Autoschade Direkt.

Ik kon snel terecht bij Autoschade Direkt

De centrale ligging van Autoschade Direkt in Den Haag zorgde ervoor dat ik snel bij de garage aanwezig kon zijn en daardoor ook snel geholpen kon worden. Eenmaal aangekomen werd ik vriendelijk welkom geheten en werd er direct naar de schade van mijn auto gekeken. Gelukkig viel de schade mee en kon het dezelfde dag gemaakt worden. Ik kon de auto aan het einde van de dag weer komen ophalen. Maar ik had natuurlijk wel gewoon mijn afspraken die dag. Autoschade Direkt kwam gelijk met het voorstel om mij te voorzien van gratis vervangend vervoer. Zo kon ik ongestoord verder met de werkzaamheden voor die dag terwijl de schade van mijn auto hersteld werd door Autoschade Direkt. Dit heb ik dan ook als zeer prettig ervaren.

Ik raad Autoschade Direkt zeker aan

Autoschade Direkt kan ik zeker aanraden aan iedereen. Je wordt snel en vriendelijk geholpen en je krijgt het idee dat er echt naar je geluisterd wordt en met je meegedacht wordt naar een oplossing. Zoals bijvoorbeeld het gratis vervangend vervoer. Autoschade Direkt is top!