Eindeloos plezier van een goede game laptop

2 min gelezen

Echte gamers weten het natuurlijk wel, hoe belangrijk het is een echt goede game laptop te hebben. Zonder kun je wel próberen een spel te spelen, maar zul je al snel stranden. En geen wonder ook, want de reguliere computer, laat staan een laptop, kan al die informatie helemaal niet processen.

btoDaarom zijn gamers een slag apart, die hebben echt te investeren in goed materiaal. Hier zijn zij echter niet de enige in, want ook voor designers is het van groot belang met een kwalitatief goede computer uit te kunnen. Ook zij creëren zoveel en zulke grote bestanden op de laptop en sturen zo heel veel informatie heen en weer in een notebook, om nog maar te zwijgen over de grote programma’s voor het ontwerpen zelf. Wil je een beetje een vlotte notebook hebben, dan komt ook deze groep al snel uit op een game laptop, vanzelfsprekend.

18

Build to order: je eigen game of design notebook samenstellen

BTO zou ik willen aanraden, want dit bedrijf heeft vele modellen van dit soort speciale laptops in het assortiment. Bovendien bieden zij nog iets extra’s, namelijk de mogelijkheid om je eigen notebook samen te stellen. Dat is toch bijzonder voor een producent, want we hebben het hier niet over build to stock computers (zoals verreweg het gros van alle computers, dat naar believen aangevuld kan worden met externe hard- of software) maar over echte build to order. Dat betekent dat je laptop pas in productie wordt genomen als de order voor je droomlaptop binnen is en het betekent bovendien dat alle hard- en software direct wordt geïncorporeerd in de notebook. 2