Een telefoonhoesje voor de iphone 6?

1 min gelezen
telefoonhoesje iphone 6

Een telefoonhoesje voor iphone 6 was ik naar op zoek! Sinds een paar dagen ben ik de trotse eigenaar hiervan en daar ben ik erg tevreden over. Echter ben ik nog wel opzoek naar een manier hoe dat ik mijn mobiel kan beschermen tegen slag of stoot. Zelf ben ik nogal onhandig en laat ik geregeld wat uit mijn handen vallen. Als mijn beeldscherm hierdoor kapot zal gaan, dan zal ik onwijs balen. Om dit te voorkomen ben ik op het internet gaan zoeken naar de meest perfecte bescherming voor mijn mobiel!

telefoonhoesje iphone 6

Snel gevonden en direct besteld

Tijdens mijn zoektocht online was ik in feite al snel geholpen. Meerdere website’s die een telefoonhoesje voor de iphone 6 aanbieden. Echter sprong er bij mij maar een bedrijf met kop en schouders bovenuit! Bij iphonehoesjes.nl viel het mij direct op dat zij een stuk voordeliger zijn met de getoonde hoesjes. Overigens vind je bij dit bedrijf meer om je mobiel te beschermen. Hierdoor kon ik het niet laten en ben bij dit bedrijf een bestelling gaan plaatsen.

telefoonhoesje iphone 6

De volgende dag had ik netjes mijn bestelling in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk kon ik het niet laten en ben het direct gaan testen. Het past perfect en bovendien heeft het de eerste valpartij al goed overleefd!