Eenvoudig en online Windows 10 kopen

2 min gelezen

Windows 10 installeren kan heel eenvoudig zijn, net als het kopen ervan. Wanneer je in een winkel staat kun je tegen de verkoper zeggen dat je opzoek bent naar Windows 10 en kun je het binnen enkele minuten kopen. Er is alleen één nadeel, je moet naar de winkel toe én je moet ook weer naar huis voordat je Windows 10 kunt installeren. Mocht je overwegen om Windows 10 aan te schaffen maar je hebt geen zin om de deur uit te gaan, dan is er een oplossing! Je kunt namelijk heel snel via GameKeyDiscounter.nl Windows 10 kopen en vrijwel direct installeren, zonder de deur uit te gaan.

Windows 10 aanbod op GameKeyDiscounter.nl
Voor GameKeyDiscounter.nl zijn de voordelen niet alleen dat je de deur niet uit hoeft en direct kunt installeren. Maar bieden zij ook het voordeel dat zij de laagste prijs garantie hebben en een ruim aanbod. Dus een ruim aanbod, je hoeft de deur niet uit, je betaalt niet te veel en je kunt direct installeren. De deur uit gaan is dus niet meer per se nodig. 

Diverse Windows 10 versies
Het aanbod op GameKeyDiscounter.nl is groot. Zo kun je van Windows 10 een Home versie of een PRO versie aanschaffen. Maar daarnaast hebben ze ook nog het onderscheid in een OEM versie en een RETAIL versie. Waarbij het nadeel van een OEM licentie is dat je alleen een nieuwe installatie kunt activeren en niet een oudere versie kunt upgraden. Wat je dus wel moet doen, wanneer je online bestelt, is nadenken over wat je precies wilt hebben. Mocht je hier niet uit komen dan kun je altijd contact met hen opnemen via de ‘contact pagina’ en wordt een snelle reactie gegarandeerd.

Meer berichten