Batterij Macbook Air vaak problemen?

2 min gelezen

1Wie heeft er wel eens last gehad van een laptop accu die niet lang meer mee gaat? Ik neem aan vrij wel iedereen die niet om het jaar een nieuwe laptop koopt. Ik ga het vandaag met jullie lezers hebben over Batterij Macbook Air. Maar eerst wil ik vertellen waarom ik voor dit onderwerp heb gekozen. Anderhalf jaar geleden heb ik een hele mooie MAcbook Air gekocht van Apple, ik was er heel erg blij mee. Een jaartje later begon mijn laptop echter kuren te vertonen de batterij ging steeds sneller leeg. Vandaar dat ik dus gebeld heb naar de klanten service van Apple. Zij vertelde mij over dat het probleem vaker voor komt bij intensief gebruik. En dit kan wel kloppen aangezien ik de laptop voor mijn werk dag en nacht aan heb staan.

Een nieuwe kopen

Aangezien ik dit wilde verhelpen heb ik dus gevraagd wat het nou kost om dit te laten maken door Apple. De prijs die ik te horen kreeg was erg hoog maar dit was natuurlijk te verwachten. Hierop besloot ik dus maar op het internet te gaan zoeken naar een website die mij een nieuwe Batterij Macbook Air kon verkopen. 3

Een goede website gevonden!

Na een beetje zoeken kwam ik terecht op de website van Bizzix. Hier op zag ik een aantal accu’s staan voor een veel lagere prijs. Dit sprak mij erg aan aangezien ik dus niet de hoofdprijs van Apple zelf wilde betalen. Ik ben heel tevreden met de geleverde accu en zal er snel weer bestellen als het moet.

2

Meer berichten