De strandhoed is onmisbaar op Ibiza

2 min gelezen

Ibiza wordt door de meeste mensen gezien als het eiland om te feesten. Hier kun je helemaal uit je bol gaan om alles en iedereen even te vergeten. Het is niet voor niks dat Ibiza ook wel ‘the party island’ wordt genoemd. Je wilt er natuurlijk ook helemaal op je best uitzien, terwijl je flink je best doet je te conformeren aan de ibiza stijl op het eiland. Er zijn allerlei Ibiza kleding, slippers en bikini’s, alles met hun eigen stijl. Ook een strand hoed dames is niet te vergeten. Je moet je tenslotte wel beschermen tegen de zon. Er zijn vaak themafeesten op Ibiza, dus schaf die strand hoed dames maar alvast aan, want deze is echt onmisbaar. Als je er echt voor wilt gaan doe je er goed aan om een hele Ibiza outfit samen te stellen.  

Onderscheid jezelf van anderen. 

Dus, als je er écht helemaal voor wilt gaan, schaf dan een leuke Ibiza outfit aan. Je kunt deze overal vinden: in de lokale winkeltjes op Ibiza, maar tegenwoordig is ook online erg veel te vinden. Er is allerlei kleding, zwemgoed en slippers beschikbaar, maar het allerbelangrijkste is toch wel de échte Ibiza hoeden. Want naast al het feesten, staat op Ibiza ook iets anders centraal. Namelijk stijl en elegantie. En bij deze thema’s zijn Ibiza hoeden natuurlijk onmisbaar en het is een goede manier om jezelf de onderscheiden van anderen. Je gaat toch lekker feesten op Ibiza om lekker op te vallen en om in het middelpunt van de belangstelling te staan, niet waar?  

Wat zijn dan de échte Ibiza hoeden? 

Natuurlijk zijn gewone hoeden niet hetzelfde als de echte Ibiza hoeden. Nee, je kunt helaas niet zomaar een hoed kopen en denken dat je er dan bent. De echte hoeden waar jij je in kunt vertonen op het mooie eiland Ibiza zijn de gevlochten rieten hoeden. De populairste Ibiza hoeden lijken veel op cowboyhoeden en ze worden dan ook vaak onder de naam ‘cowboyhoed’ verkocht. Maar toch is de term ‘bohemian stijl’ bekender deze zomer. Dit zijn deze Ibiza hoeden, maar dan nog met een tandje erbovenop. In deze hoeden zitten namelijk allerlei fleurige en kleurige stoffen verwerkt. Verder kom je ook vaak talloze kleurrijke veren tegen in zo’n hoed. Dus ben je op zoek naar een echte Ibiza hoed? Dan weet je waar je moet zoeken!