De sleepdienst van Robel Mobiel

2 min gelezen
Kapot

Robel Mobiel heeft een eigen sleepdienst. Als je met pech langs de weg komt te staan in de regio Gelderland dan kan je hen bellen. Ze komen dan direct naar je toe. Er wordt eerst geprobeerd om je ter plekke weer op weg te helpen. Lukt dat niet, dan wordt de auto direct naar de garage gesleept. Dit kan naar elke gewenst locatie zijn. Als je de auto naar de garage van Robel Mobiel laat slepen kunnen ze ter plekke direct beginnen met het repareren van de auto. Hierdoor ben je je auto dus niet langer kwijt dan nodig is.

Sleepdienst

Sleepdienst voor alle merken en soorten auto’s en busjes

De sleepdienst van Robel Mobiel heeft verschillende sleepwagen tot haar beschikking. Hierdoor kunnen alle soorten auto’s gesleept worden. Niet alleen personenauto’s maar bijvoorbeeld ook busjes kunnen daardoor gesleept worden. Dus welke je auto of bus je ook hebt, Robel Mobiel laat je nooit langs de weg staan.

Robel Mobiel

Alles voor je auto: van onderhoud en reparatie tot occasions

Naast de sleepdienst beschikt Robel Mobiel ook over een garage voor onderhoud, reparatie en apk aan alle merken auto’s. Je auto hoeft niet in onderhoud te zijn bij deze garage om gebruik te mogen maken van de sleepdienst. En mocht je auto onverhoopt toch niet meer te repareren zijn, dan kun je bij Robel Mobiel ook terecht voor een groot aanbod occasions en zijn er mogelijkheden voor private lease. Bij Robel Mobiel kun je dus terecht voor alles met je auto. Als je auto hier gerepareerd wordt kun je bovendien gratis gebruik maken van een leenfiets. Zo blijf je mobiel. Mocht je toch niet zonder auto kunnen dan kun je tegen een scherp tarief ook gebruik maken van een leenauto. Sta je met pech langs de weg? Bel dan 088 – 2022222 voor de sleepdienst van Robel Mobiel.