Auto interieur reinigen bij Winstons Car Cleaning

2 min gelezen
Dashboard

In mijn auto breng ik veel tijd door. En dit is inmiddels ook wel te zien aan de binnenkant. Wat een rommel en viezigheid. Tijd dus om goed op te ruimten en mijn auto interieur te reinigen. Dat reinigen doe ik trouwens niet zelf. Ik heb in het verleden nog wel eens gestofzuigd en een doekje over het dashboard heen gehaald maar echt schoon werd het daar ook niet van. De binnenkant van mijn auto laat ik schoonmaken door Winstons Car Cleaning. Ik ga hier altijd met mijn auto door de wasstraat en ik zag dat ze ook aan auto interieur reinigen doen. Dus dat wilde ik wel even uitproberen.

Auto interieur reinigen

Verschillende mogelijkheden voor auto interieur reinigen

Je kunt bij Winstons Car Cleaning terecht voor verschillende diensten om je auto interieur te reinigen. Het stofzuigen van de vloer en de matten, het reinigen van de ramen, dashboard, panelen, matten en hemel bijvoorbeeld. Maar ook een dieptereiniging van de bekleding. En als je leren bekleding hebt dan kunnen ze dat ook reinigen en onderhouden. Zelfs kleine reparaties van leren bekleding kunnen gemaakt worden. En als er vlekken in de bekleding zitten dan wordt dat ook extra goed gereinigd. Sowieso maken ze gebruik van professionele apparatuur zodat ze ook echt goed kunnen reinigen. Dat resultaat kun je zelf met je stofzuiger en je doekje ook niet bereiken.

Lederen bekleding

Tevreden met het resultaat

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn auto is echt weer helemaal schoon. Hierdoor ben ik zelf ook weer een stuk netter op mijn auto. Hopelijk blijft dat zo maar doordat er gegeten en gedronken wordt in de auto en ik sowieso er veel gebruik van maak, wordt het nu eenmaal sneller vies. Over een tijdje ga ik dan ook zeker terug naar Winstons Car Cleaning om de binnenkant weer schoon te laten maken.