Wat een service bij tablet reparatie Roosendaal

1 min gelezen

Laatst kregen we een verschrikkelijk telefoontje waar geen enkele ouder op zit te wachten, onze dochter was aangereden door een auto. De rest van het gesprek kan ik niet meer navertellen want we zaten binnen een paar seconde al in de auto op weg naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis werden we opgevangen door een zuster, gelukkig was mijn dochter in orde, en behalve de schrik zat ze onder de blauwe plekken. De automobilist had haar geen voorrang gegeven toen ze van rechts kwam, en heeft mijn dochter toen geschept. De fiets van mijn dochter had een ander model gekregen en was niet meer te gebruiken, maar wat erger was, althans dat was de reactie van mijn dochter, dat haar tablet kapot was. Via tablet reparatie Roosendaal hebben we haar tablet laten maken, binnen drie dagen konden we deze al ophalen. En wat we helemaal geweldig vonden dat we zelf niets hoefden te betalen maar dat tablet reparatie Roosendaal dit via verzekering van de tegenpartij ging verhalen.  download-2-300x300

Het gaat gelukkig weer goed

Ondanks de schrik gaat het weer goed met mijn dochter. Je zag haar al opknappen toen we haar tablet konden ophalen. De rest van de schade is inmiddels ook vergoed door de verzekering. Inmiddels heeft mijn dochter weer een nieuwe fiets uitgezocht en gaat ze elke dag weer op de fiets naar school. Hoewel we allemaal nog erg op onze hoeden zijn gaat het dagelijkse leven weer gewoon door.Maar het belangrijkste heeft mijn dochter weer, haar tablet. logo-14