Telefoonzaak Delft heeft in 30 minuten jouw telefoon gemaakt

1 min gelezen

Voor een snelle service voor elke kapotte telefoon, ga je naar telefoonzaak Delft. De telefoon winkel is gespecialiseerd in het maken van telefoons en tablets. Het hele team bezit over een diploma en opleiding. Daarnaast hebben ze ook al jarenlange ervaring. Wanneer je met een kapotte telefoon of tablet in de winkel komt, zorgen ze ervoor dat ze je zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Hierbij kijken ze eerst wat er allemaal kapot kan zijn en bespreken ze van te voren de prijs. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Telefoonzaal Delft werkt alleen met originele smartphone producten, zo kan je uitgaan dat je het beste kwaliteit krijgt. Door jou zekerheid te geven van hun service geven ze er ook 3 maanden garantie, na een reparatie bij telefoonzaak Delft.

Kosten

Voor de kosten kun je het beste op de website Telgefixt.nl kijken. Hier kun je meteen je type mobiel aandrukken en zie je alle kosten staan. Zo zie je bijvoorbeeld een kapot scherm staan met de prijs er duidelijk bij!

Wanneer de telefoon gemaakt is, kun je er ook zijn voor accessoires zoals hoesjes. Wat een goede keuze is, om een kapotte telefoon te voorkomen!