Telefoonwinkel in Doetinchem met een hele goede service

2 min gelezen
Telefoonwinkel in Doetinchem

Telefoonwinkel in Doetinchem Een tijdje geleden ben ik verrast door een telefoonwinkel in Doetinchem met een hele goede service. Ik kwam hier samen met mijn zoontje, omdat hij iets moest laten maken. Het gebeurde ongeveer een half jaar geleden dat hij zijn mobiel liet vallen. Het scherm brak daardoor in verschillende stukken. Gelukkig kon hij hem nog wel gebruiken, maar toch is hij gaan sparen voor reparatie. Dit zit er natuurlijk ook veel mooier uit, dus dat snapte ik wel. Toen hij al het geld bijna bij elkaar had, heb ik het laatste beetje bijgelegd. Hier was hij ongelofelijk blij mee, want nu kon hij het nog net voor onze zomervakantie laten doen.

De allerbeste telefoonwinkel in Doetinchem

Telefoonwinkel in Doetinchem

Toen wij bij deze telefoonwinkel in Doetinchem kwam, wisten we nog niet hoeveel het precies zou gaan kosten. Ik had op internet nog niet gekeken hiernaar en wilde gewoon ergens binnen lopen. We moesten toch in de stad zijn, dus als het te duur zou zijn, was ik gewoon thuis naar iets anders gaan zoeken. Dit was gelukkig niet het geval, want het was zelfs nog wat goedkoper dan wij hadden gedacht. Dat is natuurlijk mooi meegenomen en daarom heeft hij er ook voor gekozen om het direct aan te laten pakken.

Een blije zoon

Toen wij terug naar huis liepen vanaf deze telefoonwinkel in Doetinchem vertelde mijn zoontje dat hij ongelofelijk blij was. Ik vond het zelf een onwijs prettige ervaring, omdat het super snel klaar was. In de tussentijd mochten wij daar even wachten, maar wij zijn toen een ijsje gaan halen. De onderdelen die zij gebruiken zijn van erg goede kwaliteit vertelde de medewerker, dus dat is ook fijn om te weten. Voor het repareren van jouw mobieltje zou ik zeker hierheen gaan de volgende keer. Je krijgt een goede service voor een nog betere prijs.