Smakelijke desserts bij New York Pizza

2 min gelezen

Utter_Peanut_Butter_Clutter-1273Naast de heerlijke pizza’s, salades en pasta’s heeft ook New York Pizza smakelijke desserts als toetje. Er zijn niet veel mensen die dit weten en daarom wil ik dat jullie vandaag gaan uitleggen. Ze hebben verschillende desserts zoals Ben&Jerry ijsjes, Amerikaanse koekjes zoals Chocolate Chip en zelfs een lekkere M&M pizza en nog veel meer keuze. Op de website van het bedrijf heb je een goed overzicht wat ze allemaal hebben en daar staan dus ook de toetjes tussen die je erbij kunt bestellen of apart wat je maar wilt er is genoeg keuze.

Maaltijd samenstellen

Wanneer je bij New York Pizza wat wilt bestellen kun je natuurlijk veel bestellen en ook een maaltijd samenstellen zoals ik wel eens doe, ik kies dan een lekkere pizza uit en daarbij kies ik een blikje frisdrank met als kerst op de taart een lekker toetje zoals Ben&Jerry’s ijsje die ik zelf echt super lekker vind. Je hebt dan genoeg eten voor de avondmaaltijd en dan kun je ook nog eens uit super veel verschillende soorten kiezen wat wil je nog meer. Het is voor iedereen super makkelijk om te bestellen het enige wat je ervoor nodig hebt is een telefoon of internet en dan kun jij je eten bestellen binnen een paar seconden.

Tip voor iedereen

Zoals ik eerder al zei is het super makkelijk om eten te bestellen, iedereen met een telefoon kan het. Het is echt een tip voor iedereen want je hoeft niet moeilijk te doen met eten koken als je daar geen tijd of zin in hebt want je belt een keer naar een locatie waar de pizzeria zit en je hebt je heerlijke eten binnen een paar minuten thuisbezorgd.New_York_Pizza_American_Chocolate_Cookie-1276