Professionele leefstijl coaching

1 min gelezen
leefstijl coaching

De afgelopen jaren ben ik fors aangekomen wat natuurlijk slecht was voor mijn gezondheid. Ik wilde dan ook snel afvallen omdat ik weer mijn oude lichaam terug wilde krijgen. Afvallen was belangrijk voor mijn gezondheid maar mentaal lukte het mij niet om dagelijks naar de sportschool te gaan. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een personal trainer voor een professionele leefstijl coaching. Met deze vraag in gedachte bekeek ik dus het internet en zodoende belandde ik op de website personal-trainer-roosendaal.nl. Op deze website stond veel interessante informatie weergeven over de diensten, die door deze personal trainer worden verleend. Een daarvan was een professionele leefstijl coaching. De personal trainer stelt dan een voedingsschema en sportschema voor u op. Dagelijks controleert hij of u zich daadwerkelijk houdt aan beide schema’s. Na het zien van deze mogelijkheid nam ik het besluit contact op te nemen met de bovenstaande personal trainer.

leefstijl coaching

Geweldige resultaten

Dankzij de personal trainer heb ik in een tijdsbestek van drie maanden geweldige resultaten behaald. Ik ben in deze tijd tien kilo afgelopen en ook heb ik veel vet omgezet in spieren. Ik ben weer zeker van mijzelf en eindelijk heb ik weer een mooi figuur. Ik zelf had deze geweldige resultaten nooit behaald zonder de hulp van deze personal trainer. Bent u mentaal ook zwak en mist u de motivatie om zelf naar de sportschool te gaan? dan raad ik het u aan om eens contact op te nemen met deze geweldige personal trainer!

personal trainer