Plezier met haar verstelbare stoel

1 min gelezen

Mijn dochter heeft een handicap waardoor ze er onwijs veel moeite mee heeft om goed te zitten. Nu dat ik er niet op zit te wachten dat ze op school slecht werkt ben ik gaan zoeken naar een stoel voor haar. Het liefst een verstelbare stoel! Door via het internet te gaan zoeken heb ik genoeg stoelen gevonden, echter op de website van Kindermeubilair wist ik het zeker dat ik hier aan het juiste adres ben. Zo was het voor mij erg gemakkelijk om hier te bestellen, ik heb er overigens wel voor gekozen om eerst elders te kijken of dat ik het wellicht goedkoper kan vinden.

logo

Goede zorgen

Ongeacht hoe dat ik het ook heb gezocht, goedkoper kon ik het ook niet krijgen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bij hun te gaan bestellen. Met de gedachten dat het wel even zou duren voordat het wordt bezorgd ben ik gaan wachten. Diezelfde week hadden we haar stoel al in huis waardoor ik deze gelijk heb gemonteerd.

Mijn dochter vond het schitterend dat ze een nieuwe stoel heeft waar ze met veel plezier op kan zitten. Deze stoel is namelijk speciaal op maat te krijgen zodat ze hier goed op kan blijven zitten. Haar verstelbare stoel is dan ook een perfect idee, ik merk namelijk enorm veel verschil met hoe dat ze voorheen op de stoel zat en hoe dat ze nu op de stoel zit.

Meer berichten