Philips Led lampen zag ik op de website van Lamp Direct

2 min gelezen

nl_logo

Je hebt natuurlijk eens gehoord van led lampen en wellicht ook de Philips Led lampen. Lamp Direct biedt ze aan en je kunt hiermee tot 85 procent op je energierekening mee besparen. Hun bieden ook nog eens een ruim assortiment aan van deze lampen. Zo bieden ze E27 lampen en GU10 lampen aan. Maar, ook AR111 en E14 LED lampen horen hierbij.

Wist je trouwens dat je deze lampen als dimbaar en als niet dimbaar kunt aanschaffen? Het is zelfs mogelijk om een lamp van het merk Philips aan te schaffen die dimbaar is via een apparaat.

philips_corepro_ledbulb_e27_1_3

Bekijk eens de website van Lamp Direct voor deze en nog meer lampen. Indien jij ook tot 85 procent meer energie wilt besparen, raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op hun website en te kiezen voor Philips lampen.Philips_MASTER_LEDspot_MV_6-50W

Led lampen voor een lage prijs

Kijk eens op de website van Lamp Direct indien je graag led lampen tegen een lage prijs bestelt. Je bestelt deze lampen met een laagste prijs garantie. Zo weet je 100 procent zeker dat je niet teveel betaald. Ook geldt dat hoe meer je bestelt, hoe minder je betaalt. Tevens bieden ze een 24-uurs levering en is de verzending gratis bij bestelling boven de 100 euro exclusief BTW. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ze momenteel al meer dan 158 duizend bestellingen hebben afgehandeld. Hiervoor bedanken ze dan ook hun klanten in hun vertrouwen dat ze in Lamp Direct hebben. Ze hebben tevens een klantenservice die tijdens kantooruren voor jou klaar staat.

Meer berichten