Personal training Badhoevedorp

2 min gelezen
personal training Badhoevedorp

Bij personal training Badhoevedorp leer je een aantal dingen zeer goed. Het maakt niet uit op welk niveau je de trainingen wilt hebben. Het is wel belangrijk om voor jezelf een doel te stellen wat je absoluut wilt halen zoals: een X aantal kilo’s afvallen of zoveel spiermassa creëren. De trainers houden rekening met het niveau dat jij hebt en hier wordt de training ook op afgesteld. In het begin is het belangrijk om de juiste techniek te leren. Heb je de juiste techniek dan is het ook makkelijker om oefeningen uit te voeren. Door oefeningen op deze manier uit te voeren voorkom je ook blessures. Voer je oefeningen niet goed uit dan op termijn last krijgen van je spieren en train je ook niet goed. 

personal training Badhoevedorp
Processed with MOLDIV

Extra trainingen

Bij personal training Badhoevedorp is het ook mogelijk om nog extra trainingen te volgen. Dit zijn dan meestal groepstrainingen of thuis trainingen. Deze groepstrainingen zijn dan meestal op een specifiek onderdeel gericht zoals: 

  • Kracht- conditie
  • Blessure Behandeling en revalidatie
  • Voeding en hormonen
  • Mentale coaching

Dit zijn de groepstrainingen die het meest gegeven worden en het is voor iedereen mogelijk om deze te volgen. Bij de thuis trainingen wordt er advies gegeven over welke oefeningen je het best kan doen om bepaalde spieren te versterken. Ook wordt er een speciaal voedingsschema aangeboden waardoor je nog sneller fit wordt. Je kan nog wel een aantal dingen zelf bepalen je moet alleen een beetje opletten op wat je eet. Een keer uiteten of een wijntje drinken is geen probleem.

Meer berichten