Op zoek naar nieuwe schoenen? Dit zijn echt hippe wandelschoenen voor dames!

2 min gelezen
Hippe wandelschoenen dames

Eens in de zoveel tijd heb je weer nieuwe schoenen nodig. Je oude zijn versleten, vind je niet meer zo leuk of zitten gewoon niet meer lekker. Dus je moet een zoektocht starten naar nieuwe schoenen. Maar welke schoenen moet je nu kiezen? Er is zoveel keuze. Wil je specifiek een wandelschoen, omdat je regelmatig buiten aan het wandelen bent? Dit zijn echt hippe wandelschoenen voor dames!

De schoenen van ZOO Footwear: dit zijn echt hippe wandelschoenen voor dames

Als je nog nooit van ZOO Footwear hebt gehoord, is het de hoogste tijd dat je dit leuke schoenenmerk nu wel leert kennen. Het merk heeft namelijk schitterende outdoor laarzen, fijne pantoffels en geweldige wandelschoenen. Dit zijn echt hippe wandelschoenen voor dames die je met flair onder je dagelijkse kleding aantrekt.

De wandelschoen van dit leuke merk heet ANGIE. Dit zijn echt hippe wandelschoenen voor dames, omdat:

  • Ze verkrijgbaar zijn in diverse leuke kleuren
  • Het ontwerp een hoge sneaker is
  • De dikke zolen trendy zijn

Deze gave wandelschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, bruin, rood, roze, zwart, blauw en wit. Sommige kleuren zijn zelfs beschikbaar in twee verschillende edities, zoals zwart, wit en blauw. De kleur of bepaalde details zijn dan net even anders. De meeste varianten hebben een witte zool, maar de bruine variant en een van de zwarte varianten heeft een bruine of zwarte zool. Of je nu kleine of grote voeten hebt, de wandelschoenen van ZOO Footwear zijn verkrijgbaar vanaf maat 35 tot en met maat 43. Geweldig, is het niet?

Dit zijn dus echt hippe wandelschoenen voor dames. Het ontwerp is funky. Niet alleen vanwege de leuke kleuren, maar ook omdat het een hoge sneaker is. Het model dat nu helemaal in de mode is. De zolen zijn dik en dus echt helemaal van deze tijd. De lange veters zorgen ervoor dat je de schoenen makkelijk naar de vorm van jouw voet aanpast. Strik ze lekker strak, of juist losjes als je dat lekkerder vindt zitten.

Bestel deze hippe wandelschoenen nu!

Ga naar https://zooadventure.nl/hoge-sneakers-dames/ en bestel deze geweldige schoenen snel. Hoe sneller je ze bestelt, des te eerder je ze binnen hebt en ze kunt gaan dragen. Geen tijd te verliezen dus! Op de website kun je snel je keuze maken voor de kleur die je wilt hebben. Is je bestelling boven 150 euro? Dan is de verzending van de schoenen ook nog eens gratis. Vergeet ook niet schoencrème erbij te bestellen, zodat je jouw nieuwe wandelschoenen zo lang mogelijk als nieuw houdt. Hiermee poets je de schoenen regelmatig, nadat je alle vuiligheid van je schoenen hebt verwijderd. Het leer blijft er hierdoor mooi uitzien en droogt niet zo snel uit. Als je toch totaal iets anders wilt dan deze hippe wandelschoenen, of juist op zoek bent naar nog een paar schoenen erbij, kijk dan ook op de site. Je ziet namelijk al snel dat het schoenenmerk ook mooie outdoor laarzen verkoopt. Voor binnen in huis hebben ze de meest trendy pantoffels te koop.