Mijn ervaring met restaurant Kaatsheuvel

2 min gelezen

Vorig jaar in Mei verbleef ik met mijn gezin in het Guesthouse hotel Kaatsheuvel. Wij waren allen zeer tevreden over ons verblijf. Wij hadden een prachtige kamer die uiterst netjes was en dat is iets waar wij als gezin veel waarde aan hechten. Bovendien was het zo dichtbij De Efteling, dat was gewoon super handig. Ook de kinderen vonden het helemaal te gek. Toch was het hoogtepunt van ons verblijf het restaurant Kaatsheuvel van het hotel.

Aan de hand van het hotel hadden wij wel verwacht dat het eten van een goede kwaliteit zou zijn, net zoals de kamer die wij hadden. Maar het restaurant overtrof al onze verwachtingen! Het was eten van hoogstaande kwaliteit en dat voor een schappelijke prijs!

Vriendelijkheid, kwaliteit en service

Als je wilt weten wat lekker eten is, dan moet je restaurant Kaatsheuvel echt eens proberen. In het begin wisten we niet zo goed wat onze kinderen er van zouden vinden, omdat zij nogal kieskeurig zijn. Meestal lusten ze enkel frietjes en spaghetti. Maar ook voor hun bestond er een frijnproevers versie, wat ik en mijn man een heel leuk concept vonden. We waren verbaasd over hoe lekker ze dit vonden! Ik heb ze nog nooit zo stil zien genieten als toen!

Naast het eten wil ik nog even aanhalen dat wij ook zeer tevreden waren over de klantvriendelijkheid van het restaurant. Het kon er soms erg druk zijn, maar toch bleven zij hun werk uitvoeren op een rustige manier en met een glimlach op hun gezicht. Wat je hun ook vroeg, het was nooit te veel gevraagd!

Kortom een echte aanrader dus!