Mijn advies is om te gaan voor een rijbewijs b Osseforth

2 min gelezen
osseforth

rijbewijs b Osseforth

Ga voor een rijbewijs b Osseforth, dat is mijn tip van de dag. De reden waarom ik bij deze naam ben uitgekomen is omdat meerdere personen binnen mij familie hier hun lessen gevolgd hebben. Dit niet alleen omdat zij volgens ons de goedkoopste zijn, ook denken zij goed mee met klanten. Zo is het bij deze rijschool dus mogelijk om jouw rijbewijs binnen 5 á 10 weken te halen. Wanneer men hiervoor kiest, adviseren zij wel om van te voren een proefles te nemen. Tijdens zo’n les krijgt de bestuurder namelijk een beeld van de rijschool en de instructeur. Ook kon deze instructeur vervolgens bepalen hoe goed jouw vaardigheden zijn. Wanneer je deze proefles eenmaal achter de rug hebt, ontvang je daarna een uitgebreide evaluatie thuis. Zo wordt er een op maat gemaakt pakket gemaakt met het aantal rijlessen en de bijbehorende kosten.

Aanpak van deze methode

osseforthZoals gezegd worden jouw vaardigheden beoordeeld door een gecertificeerde instructeur. Dit houdt niet in dat je dan ook weer dezelfde instructeur krijgt. Je krijgt er namelijk eentje die het beste bij jou past. Zij kunnen hier dan ook een goede inschatting van maken, omdat zij dit al jaren doen. Jouw rijbewijs b Osseforth is wat mij betreft dan ook een logische keuze.

Wanneer jij een autorijles hebt, word je thuis opgehaald en gebracht. Na elke les vindt er een korte bespreking plaats waarin de vooruitgang besproken wordt. Vervolgens heb je de mogelijkheid een nieuwe afspraak in te plannen, dat kan tussen:

Dagen Tijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 17:00

Osseforth.nl heeft overigens ook een app waarbij dit mogelijk is.

vrachtwagen