Max keycords voor voordelige keycords

1 min gelezen

logo (2)Max keycords: goedkoop reclame maken
Ben je op zoek naar een goedkoop promotiemiddel, zodat mensen de naam van jouw bedrijf nog vaker terugzien en de naam van jouw bedrijf nog beter onthouden? Kies dan niet voor standaard promotiemiddelen als pennen, maar bekijk de mogelijkheden van promotiemiddelen als bedrukte keycords eens. Meer over de keycord bedrukken van Maxilia.nl, ook wel Max keycords genoemd, lees je op deze pagina.
36269_Dyesub5

Keycords: praktisch en subtiel

Het voordeel van keycords als promotiemiddel, is dat keycords zowel praktisch als subtiel zijn. Zo worden keycords gebruikt om sleutels aan te hangen of een pasje aan te bevestigen (zoals een OV-kaart of een toegangspasje), maar zorgt de reclame op de keycord er tevens voor dat je met dit praktische middel reclame maakt voor jouw bedrijf. Een keycord is dus niet zomaar een promotiemiddel, maar is zeker ook praktisch.44402_102193_wit

Keycords: een goedkoop promotiemiddel
Daar komt nog bij dat keycords erg goedkoop zijn. Bij Maxilia.nl kun je al Maxkeycords laten bedrukken met jouw bedrijfslogo en thuis ontvangen vanaf 0,29 euro, waardoor je gemakkelijk binnen jouw marketingbudget blijft en toch veel promotiemiddelen kan bestellen.

Keycords: voor iedereen

Tot slot zijn keycords als promotiemiddel niet alleen geschikt om weg te geven aan (potentiële) klanten, maar kun je deze promotiemiddelen ook aan zakelijke relaties, medewerkers of leads geven. Iedere doelgroep van jouw bedrijf kan met plezier gebruik maken van de keycords van Maxilia.nl, dus de mogelijkheden zijn in feite bijna oneindig.