Lichtkoepels plaatsen was wat de schuur nog nodig had

1 min gelezen

Lichtkoepels, hebben wij besteld op de site van Bouw- handel. Omdat ik zo tevreden ben over deze firma mag dit bericht uiteraard niet ontbreken op mijn site. Want ben je op zoek naar een dakraam of derden kleine aanpassingen die je aan je woning en of schuur bijvoorbeeld wilt doen, is het zeker aan te raden om eens op deze site te kijken. Hier vind je namelijk een ruim assortiment, en dus zeker ook waar je naar op zoek bent, Omdat ik in de schuur graag bezig ben met het voorbereiden van een klus of gewoon omdat ik in de schuur graag iets maak, kon ik wel wat extra daglicht gebruiken. 

Goede service en snelle levering

Toen ik de site van Bouw- handel aanklikte en hier de diverse lichtkoepels op aantrof, had ik direct de juiste te pakken. Want hoe prettig is het als je een lichtkoepel hebt die je ook nog eens open kunt zetten. Zeker in de zomerdagen voordat de warmte de overhand krijgt is het prettig om voor die tijd even lekker alles kan laten door- luchten. En dus ben ik een koepel gaan bestellen. omdat ik nog wel een aantal vragen had ben ik eerst eens met de klantenservice gaan bellen voordat ik een bestelling deed. Ik werd dan ook zeer vriendelijk en ik kreeg direct voldoende informatie. Kortom, een adres om aan te raden en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.