Het Feestteam Stan & Frank

2 min gelezen

Stan & Frank zijn het knallende duo die al sinds de jaren ’90 het Feestteam vormen en hebben hiermee al diverse malen de award voor ‘de beste feest-act’ van Nederland binnen gehaald. Hun act is ideaal om elk soort evenement op gang te brengen en voor een vrolijke feeststemming te zorgen. Met hun te gekke feestelijke outfits en meer dan 75 heerlijke meezing nummers zijn zij de gangmaker op elk evenement en zorgen voor een onvergetelijk feest. Hun slogan is dan ook niets voor niets: ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam boeken is geweest‘.

Deze spetterende act boeken

Het Feestteam wordt niet alleen in Nederland maar ook internationaal geboekt voor diverse soorten evenementen. Hierbij kunt u onder andere denken aan Oostenrijk, Curaçao, Spanje, etcetera. Van de 75 feestnummers uit hun act maken onder andere de heerlijke meezing hits ‘Verdomd alleen, The A-team en De Clown’ onderdeel van het repertoire van het Feestteam.

De act van het Feestteam die je kunt boeken, welke tevens de populairste feest-act van Nederland is, bestaat uit een 30 minuten durende spetterende tape-act van het duo Stan & Frank. Deze act is inclusief de heren Stan & Frank, de monitorset (excl. geluid) en kan ingedeeld worden onder het genre Nederlandstalige feesten. Heb je interesse gekregen in deze geweldige act ‘het Feestteam’? Hun act kun je tegen een scherpe prijs op de website boeken bij https://www.bekendeartiestboeken.nl/het-feestteam-boeken. Voor meer informatie over de act ‘het Feestteam’ of persoonlijk contact kunt u ook via e-mail of telefonisch contact opnemen via de volgende link https://www.bekendeartiestboeken.nl/contact-op-nemen.