goedkope medailles voor jongeren!

1 min gelezen

1 Vandaag heb ik een onderwerp dat gaat over goedkope medailles. Je zal je vast afvragen hoe ik hier op ben gekomen. Nu zit het zo, wij hebben in de buurt een voetbal verenging die heel erg bekend is hier in de regio. Iedereen uit de buurt praat er ook vaak over, zo hoor je soms opeens wat hebben onze jongens afgelopen weekend gedaan. Iedereen in de buurt vind het vaak ook heel erg leuk om mee te helpen als er iets voor de verenging moet gebeuren. Zelf ben ik ook zo’n iemand, voor mijn blessure heb ik er zelf namelijk ook gespeeld. Vandaar dat ik graag bij elke uit en thuis wedstrijd aanwezig ben.

Na een top seizoen kwam het op de laatste wedstrijd aan!3

Het was een top seizoen en onze jongens konden kampioen worden in de laatste wedstrijd. Vandaar dat er alles geregeld moest worden, aan mij de taak om leuke goedkope medailles te vinden. Zo opende ik het internet en begon ik een beetje rond te zoeken naar leuke prijzen. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk uit op een leuke website. Die allerlei leuke bekers, wisselbekers en medailles verkocht. Zonder twijfel was ik meteen verkocht ik besloot een aantal medailles te bestellen. Onze jongens werden kampioen en kregen er allemaal een! Ze waren er heel erg blij mee!2

Meer berichten