Geweldig, nlp coaching

2 min gelezen

Niemand zal me geloven, maar ik ben enorm onzeker, vooral als ik met iemand sta te praten, en dan vooral met een vreemd. Daarom probeer ik zoveel mogelijk mensen te ontwijken, als ik maar niet hoef te praten.  Maar natuurlijk lukt het me niet altijd om gesprekken uit de weg te gaan. Zo hadden we vorige week een bijeenkomst op het werk, iedereen was verplicht om erheen te gaan. Bleek dat de onderling verhoudingen op het werk al niet zo geweldig waren, en nu had onze baas hier iets op gevonden, hij had een nlp coaching laten komen. Tijdens deze bijeenkomst werd ons geleerd om beter met elkaar te communiceren, zodat de sfeer op de afdeling weer snel terug komt. Natuurlijk heb ik een hekel naar dit soort bijeenkomsten te gaan, maar ik heb op die dag meerdere dingen gehoord dat ik dacht, hier wil ik wel meer over weten en leren. Zo had ik al mijn moed bij elkaar geraapt, en ben na de bijeenkomst naar de nlp coaching gelopen met de vraag of ik ook een individuele les kon krijgen, ik kreeg een kaartje met de gegevens en het telefoonnummer, heb meteen de volgende dag een afspraak gemaakt.  12967475_1693826477563423_8394321510362313340_o-768x478

Super geholpen

Ik heb nu zes avonden deze bijeenkomsten bijgewoond, en ik moet zeggen dat ik me enorm geholpen voel. Had ik op mijn werk deze bijeenkomst niet meegemaakt, dan was ik nooit beter gaan communiceren. Op mijn werk was het ook opgevallen dat ik veel beter uit mijn woorden kan komen, en niet steeds in een hoekje wil kruipen. board-784363_960_720-768x548