Enorm veel juridische vacatures Amsterdam

2 min gelezen

Eigenlijk ben ik niet op zoek naar een nieuwe baan. Maar omdat ik al jaren bij een juridisch bedrijf in Utrecht werk, en me de reisafstand steeds meer tegen gaat staan heb ik besloten om een baan in de buurt van Amsterdam te zoeken. Natuurlijk wil ik wel in dezelfde werkzaamheden aan het werk blijven, daarom was ik voorzichtig al op zoek naar iets anders hier in de omgeving van Amsterdam. Maar laat ik nu net op het internet een site vinden waar heel veel juridische vacatures Amsterdam op staan. Zoveel had ik nooit verwacht, maar zag er al leuke banen voor mij tussen zitten. Natuurlijk moet je wel een geschikte kandidaat zijn, maar met mijn jarenlange werkervaring moet dat geen probleem zijn. Hoewel ik het best wel spannend vind om in een nieuw bedrijf te gaan werken, en daardoor mijn huidige collega’s moet gaan missen heb ik toch op een paar vacatures gereageerd. Ook een goede vriend van mij die nu ook op hetzelfde kantoor als mij werkt wilde dichter bij zijn woonplaats gaan werken, hem heb ik ook de site van juridische vacatures Amsterdam gegeven.  balance-1172786-300x204

Nieuwe baan in Amsterdam

Nog geen maand nadat ik een reactie had geplaatst op een vacature in Amsterdam kon ik al aan mijn eerste werkdag beginnen. Het toeval was dat mijn goede vriend ook bij hetzelfde bedrijf is aangenomen, gelukkig al één bekende in het bedrijf. Het bevalt me prima, leuke collega’s en gelukkig zijn de  nieuwe werkzaamheden niet geheel onbekend voor me. Advocatenjuristen-500x

Meer berichten