Een rijk gevuld kerstpakket

2 min gelezen

groen-kerstpakketVaak wordt een kerstpakket gezien als een bedankje van de organisatie voor het personeel. Tegenwoordig hoor je vaak dat bedrijven die het niet zo goed hebben ervoor kiezen om op de kerstpakketten te bezuinigen of deze helemaal te schrappen. Het schrappen van de kerstpakketten vind ik zelf een ontzettend slecht idee. Vaak hoor je dan ook van het personeel dat zij dit totaal niet kunnen waarderen en dat dit heel erg “gierig ” is van de organisatie.

Goed kerstpakket

traditioneel-kerstpakketMeestal heb ik de taak om de kerstpakketten uit te zoeken en te bestellen voor het personeel. Dit jaar was het budget wel iets minder geworden, maar naar mijn mening was dit nog wel voldoende om een fatsoenlijk kerstpakket samen te stellen. Met dit budget ben ik dus ook opzoek gegaan naar een bedrijf dat goede kerstpakketten kon leveren.

Vorig jaar was ik ook verantwoordelijk voor het bestellen van het kerstpakket. Helaas viel dit pakket tegen en dit kwam voornamelijk door de slechte communicatie met het bedrijf. Dit jaar wilde ik daarom ook zeker weten dat het bedrijf goede pakketen leverde en daarom ben ik opzoek gegaan via het internet.

logo-kerstpakketenplazaAl snel kwam ik op de website van Kerstpakkettenplaza terecht. Het bedrijf had een ontzettend grote keuze aan kerstpakketten. Voor elk budget was er wel een kerstpakket beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat het aantal kerstpakketten zonder problemen geleverd kon worden heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Door de medewerker werd verteld dat dit geen probleem zou zijn en dat er zelfs een korting over het aantal heen zou gaan.

De communicatie was ontzettend goed gegaan en de kerstpakketten zijn geweldig. Het personeel was heel erg tevreden met de kerstpakketten!