Een Heftruckcertificaat opleiding gevold

1 min gelezen

truck Een tijd geleden toen ik van banen wisselde werkte ik in een groot magazijn, hier was ik de gehele dag bezig met redelijk saai werk en dus ging ik hogerop vragen of ik wat anders mocht doen. Toen werd mij een Heftruckcertificaat opleiding aangeboden en die nam ik dus ook met open armen aan. Het was een hele goede rijschool en ik en nog wat mensen die er ook werkten hadden dus zo ons certificaat. Dit komt mede door de goede lessen die wij hebben gekregen van de ervaren instructeurs, je kunt echt aan ze terug zien dat het ook een soort hobby van ze is en niet alleen maar hun werk en dat vind ik dat echt het verschil maakt tussen een goede en slechte rijschool.

Het was leuker dan verwacht truck1

De Heftruckcertificaat opleiding was leuker dan ik had verwacht en ik had dus dan ook al snel zin om weer te gaan werken maar dit keer met de heftruck. Nadat ik mijn certificaat had gehaald kon ik gelijk aan de slag gaan en ik had plotseling plezier in mijn werk, iets wat ik al een hele tijd niet had gehad. Lekker rond rijden op een karretje terwijl de anderen het harde werk doen, het klinkt lullig maar het is een stuk beter en daarom vind ik het een aanrader.truck2

Meer berichten