E-sigaret

1 min read

Ik heb een aantal jaar gerookt en ben op advies van een kennis overgestapt op het roken van een e-sigaret . Het roken van een e-sigaret is niet alleen gezonder maar het is ook een stuk goedkoper dan het roken van normale sigaretten. Ik heb eerder al een aantal keren geprobeerd om te stoppen met het roken van normale sigaretten door middel van het plakken van onder andere nicotine pleisters. Sinds dat ik overgestapt ben op het roken van een e-sigaret ben ik in een keer af van het roken van de normale sigaretten.


Website

Ik kwam tijdens een bezoek op Facebook een post tegen over het roken van e sigaretten. Hierbij werd er doorverwezen voor meer informatie door het bezoeken van een website. Ik kwam hier door terecht op dampstarter.nl. Op de website was uitgebreide informatie te vinden over het roken van e sigaretten en vapers.

Verschillende kopjes

Op de website waren zeer veel verschillende kopjes te vinden. Met onder andere het kopje starterset. Hier waren een aantal verschillende varianten te vinden als alternatief voor het roken van tabak sigaretten.Ook was er een kopje te vinden met verdwijnt uit de shop hieronder waren een aantal producten te vinden die zeer spoedig uit de webshop verdwijnen. Deze producten werden aangeboden tegen een lagere prijs.