De zomermode trends van 2021

2 min gelezen
sjaals

De zomer staat weer voor de deur! Het seizoen waar we zo naar uit zien. Dit betekent voor veel mensen genieten en een leuke outfit hoort hier natuurlijk bij. Wat zijn de mode trends voor deze zomer? Waar moeten we rekening mee houden om ons volgens de laatste trends te kleden?

Weinig kleur en veel wittinten

In het kleurbeeld van de mode van 2021 valt de grote rust op. Wit is de tint die met name overheerst. In sommige toonaangevende modebladen wordt wel gesproken over het beginnen met een schone lei na een bijzondere tijd. Veel dunne kleding, die aansluit als een tweede huid, is het tweede aspect wat opvalt in het modebeeld van deze zomer.

sjaals

Deze zomer gaan we voor comfort

De mode wordt gedomineerd door comfortabel zittende kleding. Zelfs hippe joggingpakken zullen we veel gaan terug zien in het straatbeeld. Zachte stoffen zijn favoriet. Anderzijds zijn ook blote tailles een terugkerend beeld, soms versierd door linten of banden die om de middel zijn geknoopt. Een exotische kant, die we ook veel gaan zien komend seizoen.

Maxi-jurken blijven een hit

Al enkele jaren zien we lange jurken tot aan de enkels als favoriet item in het zomermodebeeld. Ook dit jaar is dit het geval. Er zijn diverse zomerse modellen verkrijgbaar. Vrijwel iedere moderne vrouw wil graag een exemplaar in haar kast hebben.

Vrolijke sjaals zijn de zomerhit

Met een mooie sjaal je outfit afmaken, is een goed idee komend seizoen. De mode laat sjaals in veel mooie kleuren en prints zien. Een welkome afwisseling met de wittinten die ook erg in de mode zijn. Heb jij nog mooie exemplaren in de kast liggen? Of is dit de perfecte aankoop om je zomergarderobe compleet te maken? Er is momenteel genoeg keuze in alle winkels. Ook voor jou is er vast een exemplaar passend bij jouw kledingstijl!