De stoffenwinkel voor de leukste hobby!

2 min gelezen
stoffenwinkel

stoffenwinkelSinds kort heeft mijn vriendin een nieuwe hobby, en het leek mij een goed idee om dit met jullie te delen.  Mijn vrouw doet de laatste tijd namelijk aan breien en hier haalt ze veel plezier uit. Ik ga het vandaag over de stoffenwinkel hebben omdat mijn vrouw hier veel mooie stof vandaan haalt.

Mijn vrouw vertelde me dat het tegenwoordig erg lastig is om de juiste stof te vinden, ze besloot daarom om het internet op te gaan en om hier te kijken op blogs. Er zijn namelijk verschillende blogs waar je leuke feitjes kunt vinden over naaien en breien. Uiteindelijk kwam ze dankzij zo’n blog uit op de website van de stoffenwinkel. Op deze website kwam ze al snel allerlei mooie soorten stoffen tegen in allerlei soorten kleuren en prints. Alle stoffen op deze website zijn overigens op voorraad zodat je nooit teleurgesteld kunt worden. Op de website kun je nog veel meer kopen, zo vind je hier ook patronen van Created in X-land, Burda, it’s A fits en Lana Grossa.

stoffenMijn vrouw vond hier al snel wat ze zocht!winkel

Toen mijn vrouw op de website uitkwam vond ze gelukkig al snel wat ze zocht. Ze besloot om een paar stoffen te kopen en inmiddels heeft ze al heel veel moois in elkaar gebreid. Dit bedrijf geeft overigens ook brei lessen en mijn vrouw is van plan om hier binnenkort naar toe te gaan. Dit is dan ook een leuke aanrader voor alle vrouwen die opzoek zijn naar een leuke hobby.