Culinar eten in Gouda!

1 min gelezen
restaurant

restaurant
Lekker eten Gouda? Dan is Restaurant Jean-Marie echt iets voor u. Mijn vrouw en ik houden allebei van lekker eten. We gaan dan ook regelmatig buitenshuis eten en pas geleden hebben we kennis leren maken met een geweldig restaurant. 

Pas geleden aten we namelijk bij Jean-Marie, hij kan je culinair eten Gouda. Mijn vrouw en ik kende dit restaurant eerst ook niet maar dankzij goede vrienden van ons kennen we het nu gelukkig wel. Ik had het namelijk met een vriend over lekker eten in de omgeving en toen vertelde hij me dat we eens naar dit restaurant moesten gaan. Je hebt hier heerlijke drie gangen menu’s en de ossenhaas schijnt erg lekker te zijn. Ik ben zelf een groot fan van ossenhaas en ik was erg benieuwd naar het eten in dit restaurant. We besloten daarom om met ze vieren te gaan eten. Erg gezellig en een leuk idee van deze goede vrienden.

eten restaurant

Een gezellige avond!

Mijn goede vrienden en ik hebben een leuke avond in dit restaurant gehad. Het is een erg gezellige tent met een bepaalde luxe. Hier houden mijn vrouw en ik wel van. Mijn goede vriend had trouwens gelijk over het eten. Het eten hier is exclusief en erg lekker. Ik at hier ossenhaas en deze was inderdaad net zo lekker als dat mijn goede vriend verteld had. Mijn vrouw en ik zijn hier nu al een aantal keer wezen eten en we zijn zeker van plan om dit vaker te doen.