Bastinelli Knives

2 min gelezen

Bastinelli Knives werden vanuit een kleine werkplaats in Frankrijk gemaakt. Oprichter Bastien heeft een aantal verfrissende ontwerpen gemaakt die al sinds hun komst in 2009 succes maken. Bastinelli Knives heeft een reeks individuele, op maat gemaakte messen die goed gemaakt zijn en gebaseerd op een designstijl die gewoonweg verbluffend is. Tegenwoordig is Bastinelli Knives gevestigd in Florida in de Verenigde staten. Geen twee Bastinelli Knives zijn hetzelfde, dit is goed, want geen enkel handgemaakt mes kan echt een identieke tweeling hebben en daarom garandeert Bastien dat elk mes uniek is. Door de groeiende populariteit was het niet mogelijk om de vraag naar de messen bij te benen en daarom introduceerde de slimme zakenman een serie ‘industriële’ messen die meer commercieel verkrijgbaar zijn en dus ook betaalbaarder!

Assortiment Bastinelli Knives bij Knifestore

Het assortiment van Knifestore omvat gerenommeerde fabrikanten waaronder Spyderco, True Utility en Bastinelli knives. Knifestore heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste leveranciers van zakmessen in Nederland. In het assortiment van deze messenwinkel vind je speciale messen die in geen enkele andere winkel meer verkrijgbaar zijn. Om in het assortiment te worden opgenomen, moet een mes van topkwaliteit zijn. Je zoekt anders tevergeefs naar messen die niet aan deze hoge eisen voldoen!

Zakmes kopen bij Knifestore

Zakmessen zijn erg populair en zeer praktisch. Er zijn veel verschillende soorten zakmessen bij deze messenwinkel verkrijgbaar. Er is een geschikt mes voor elke persoonlijke stijl en elke toepassing. Je hebt de keuze uit honderden zakmes modellen in de messenwinkel. Van goedkope zakmessen voor dagelijks gebruik tot exclusieve herenmessen. De naam zakmes komt van het feit dat ze klein en opvouwbaar zijn, zodat je ze in je broekzak kunt dragen. Ingevouwen zijn de zakmessen vaak niet groter dan 15 cm. De toepassingsgebieden voor zakmessen zijn legio. Voorbeelden van veelvoorkomende werken waarbij een zakmes nuttig is, zijn het openen van een kartonnen doos of het ontkurken van een wijnfles. Kortom, je kunt niet verkeerd gaan door een Bastinelli Knives zakmes kopen bij Knifestore, de kwaliteit van de bouw, de gebruikte materialen, die belangrijke aandacht voor detail en de verscheidenheid aan geweldige stijlen. Het enige probleem dat we kunnen zien, is het kiezen van het juiste mes voor!