Amstel Bright bier

2 min gelezen
Bier

Ben jij al bekend met Amstel Bright? Zo niet, dan maak je er nu kennis mee! Amstel Bright is een caribisch beertje en heeft een frisse en zoete smaak. Het bier werd voorheen gebrouwen in een Antilliaanse brouwerij van Amstel. Op de Antillen is het bier al erg populair en is dan ook zelfs de marktleider Corona allang gepasseerd. Lees hieronder snel alles over de Amstel Bright bier.

Waar vind ik Amstel Bright?

Amstel Bright vind je op de webshop amstel-bright. Hier bestel je snel en gemakkelijk jouw favoriete Amstel biertje. Het bier komt het best tot z’n recht op een warme en zonnige zomerdag wanneer je lekker op een terrasje zit met je partner of wat vrienden. Over het algemeen drinken ze Amstel Bright het meest op Curaçao, Aruba of Bonaire. Maar dit populaire drankje wordt tegenwoordig steeds vaker besteld in Nederland. Introduceer het eens tijdens een barbeque aan je vrienden en zie wat zij ervan zullen gaan vinden. Of tijdens een feestje of in de zomer wanneer je lekker aan het varen bent over het water. Kies daarom eens voor Amstel Bright en bestel dit verkoelende drankje vandaag nog in de webshop.

Amstel Bright

Bestel online

In de webshop kun je eenvoudig en snel je favoriete biertje bestellen. Zo kun je al losse flesjes bestellen, maar ook sixpacks of dozen (dus 24 stuks). Dus je kunt het Amstel Bright bier krijgen in 24, 12, 4 en 1 los flesje verkrijgen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie hebben over het product? Ga dan snel naar de website en probeer het vandaag nog. Voor je het weet heb jij het al in huis en drink je lekker van je verfrissende biertje. Je bestelt vier flesjes Amstel Bright al vanaf 6,60 euro inclusief btw. Dus bekijk gauw de webshop en koop jouw biertje online!


amstel

Meer berichten