Een zeer indrukwekkende begrafenis in Leusden

1 min gelezen
begrafenis in Leusden

Laatst heb ik een zeer indrukwekkende begrafenis in Leusden meegemaakt. Er was een neefje van mij overleden en dat hakte er behoorlijk in. Hij was al een tijdje ziek, maar elke keer was er de hoop dat hij weer beter zal worden. De laatste week van zijn ziektebed was duidelijk, dat hij deze strijd zal verliezen en helaas gebeurde dat ook. Mijn oom en tante waren helemaal van de wereld en daarom ben ik daar een paar dagen in huis geweest. Vooral om alles te regelen, maar daar heeft Meijerink Uitvaartzorg ook bijzonder mee geholpen. begrafenis in Leusden

De begrafenis in Leusden, van mijn neefje

Nadat mijn neefje zijn strijd had verloren en was overleden, moest er veel geregeld worden. Meteen kwam er iemand van de begrafenisondernemer naar het huis van mijn oom en tante, om de begrafenis in Leusden te regelen. Deze heeft alles netjes geregeld en op papier gezet, zelfs een mooie toespraak gemaakt over het leven van mijn neefje.

Omdat het verlies van iemand altijd een hele nasleep heeft, is er voor mijn oom en tante een bedrijf ingeschakeld voor de rouwverwerking. De naam van dit bedrijf is Après la Vie en zij hebben geholpen met dit verlies. Meijerink Uitvaartzorg heeft heel veel uit handen genomen tijdens deze zeer zware periode.